LEHLE Parallel M 
Lehle Parallel este un mixer de linie compact şi versatil, care îndeplineşte cele mai înalte standarde în ce priveşte tonul. Lehle Parallel mixează semnalele provenite de la unităţi de efecte cu semnalul original, fie înaintea unui amplificator, fie în loop-ul său de efecte. Nivelele de Send şi Return pot fi ajustate separat, iar balansul între semnalul original şi cel cu efecte se poate regla din potenţiometrul Mix. Căile Send şi Return pot fi, desigur, folosite atât balansat cât şi nebalansat. Dinamica extraordinară a mixerului Lehle Parallel face posibilă mixarea semnalului de chitară cu semnalul provenit de la o unitate de efecte de studio, care produce un semnal de linie de impedanţă mică, sau face posibilă inserarea unor pedale de efecte, ajustate ca nivel, în loop-ul de efecte al amplificatorului.
Graţie tehnologiei JFET, intrările mixerului Lehle Parallel pot funcţiona perfect atât cu semnale de impedanţă mare, provenind de la chitare electrice sau bassuri sau de la chitare acustice, cât şi cu semnale de impedanţă mică, provenind de la keyboards sau de la chitare şi bassuri cu doze active – cu o plajă foarte largă de frecvenţe, de la 20 la 100.000 Hz. Pentru a exploata la maxim dinamica amplificatoarelor cu tuburi, tensiunea de alimentare a mixerului este redresată imediat după intrarea în unitate, apoi filtrată, stabilizată şi dublată la 18V.
Lehle Parallel se produce în două variante, Parallel L, cu un switch true-bypass cu contacte aurite, şi Parallel M, versiunea simplă a mixerului de linie. Ambele modele pot fi alimentate şi de la o baterie de 9V (PP3) şi sunt protejate de o carcasă ultra-robustă, din oţel de 1,5mm.
 
                                        
                    pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul Lehle:


© urmascapaturma design 2007. All rights reserved.