cine suntem noi? Mircea "mibu" Bunea, supranumit şi "The Rack Doktor", este iniţiatorul acestui proiect (pentru că de un proiect este vorba, nicidecum de un business regular...). Un proiect ce are în vedere prezentarea unor produse de excepţie, pentru chitarişti, produse despre care unii dintre noi am mai citit câte ceva prin reviste de specialitate sau pe net, dar pe care n-m prea avut prilejul să le vedem/testăm pe plaiurile noastre mioritice.

MiBu este de câţiva ani buni un puternic lider de opinie în materie de instalaţii performante pentru chitară şi, de fapt, de tot ce este legat de obţinerea unui ton de chitară cât mai bun. El are la activ construirea şi programarea a numeroase instalaţii de chitară foarte performante
(vezi rackuri).Cum se cumpără de la noi?


Simplu! daţi click pe butonul "comandă", completaţi datele în formular şi specificaţi cantitatea dorită, apoi veţi primi pe mail o factură pro-forma cuprinzând suma totală, ce trebuie achitată ori la bancă, în contul nostru, ori direct la livratorul de coletărie rapidă ce vă va aduce acasă coletul.

În caz că articolul dorit nu este disponibil în stoc, el poate fi adus (într-un interval de timp pe care vi-l vom comunica), iar în caz că acceptaţi delay-ul, trebuie sa achitaţi în prealabil 50% din preţiul de vânzare al produsului, urmând ca la primirea acasă a coletului să achitaţi restul de 50%, prin ramburs.


Atenție! La achitarea sumelor prin ramburs, firmele de coletărie rapidă percep un comision de 1% din valoare, plus taxa de expediere (plicul). astfel că, mai ales la sume mai mari, este mai convenabilă plata la bancă.


Ne rezervăm dreptul de a opera modificări ale preţurilor.


© urmascapaturma design 2007. All rights reserved.